۱۰ فناوری تأثیرگذار سال ۲۰۱۳


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به نظر شما سونی با xperia z1 به موفقیت می رسد؟

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کوله پشتی و آدرس knapsack.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 141
بازدید دیروز : 287
بازدید هفته : 141
بازدید ماه : 1351
بازدید کل : 708519
تعداد مطالب : 297
تعداد نظرات : 146
تعداد آنلاین : 1


Online
با کلیک بر روی +1 ما را در گوگل محبوب کنید


 The title of your home page You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.

آمار مطالب

:: کل مطالب : 297
:: کل نظرات : 146

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 3

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 141
:: باردید دیروز : 287
:: بازدید هفته : 141
:: بازدید ماه : 1351
:: بازدید سال : 7952
:: بازدید کلی : 708519

RSS

Powered By
loxblog.Com

با کوله پشتی به روز باشید

۱۰ فناوری تأثیرگذار سال ۲۰۱۳
جمعه 29 شهريور 1392 ساعت 14:26 | بازدید : 1117 | نوشته ‌شده به دست ali | ( نظرات )

هر سال نشریه MIT Technology Review وابسته به دانشگاه MIT، فهرستی از ۱۰ تحول برتر فناوری را برمی‌گزیند. این نشریه از سال ۱۸۹۹ یعنی ۱۱۴ سال پیش به صورت مستمر اخبار فناوری را بازتاب می‌دهد و یکی از معتبرترین منابع خبری محسوب می‌شود.

در ادامه مطلب ۱۰ فناوری تأثیرگذار سال ۲۰۱۳ را مرور می‌کنیم که چند ماه پیش از سوی این نشریه اعلام شده بودند:

۱- یادگیری ژرف: کامپیوترهای ما در حال هوشمندتر شدن هستند و گرچه هنوز در زمینه خلاقیت یا تحلیل و استنباط نیرویی فراتر از مغز انسان‌ها پیدا نکرده‌اند، اما نشانه‌هایی از هوشمندتر شدن و شبیه شدن عملکرد آنها به مغز انسان به چشم می‌خورد، به یاری کامپیوترها ما حالا می توانیم بی درنگ و با خطایی کم ترجمه کنیم، به یاری موتورهای جستجوی هوشمندتر، سوزنی را در انبار کاهی پیدا کنیم، پروتئین‌ها را بپیچانیم و از آنها برای مبارزه با بیماری‌های استفاده کنیم.

 

۲- رسانه‌های اجتماعی موقتی: ما وقتی در توییتر، گوگل پلاس یا فیس‌بوک چیزی می‌نویسیم، معمولا در مورد لحظه‌نگاشت‌های خود فکر زیادی نمی‌کنیم و به این فکر نیستیم که یک متن، عکس، ویدئو یا تفسیر ما از یک رخداد یا حرف خودمانی، ممکن است، بعدها علیه ما استفاده شود. در شبکه‌های اجتماعی چیزی خود به خود پاک نمی‌شود و ممکن است سال‌ها بعد از ما به خاطر نحوه تفکری که حالا داریم، انتقاد شود!

 

 

 

چاره کار چیست؟

چاره کار استفاده از رسانه‌های اجتماعی است که بتوانند از جریم خصوصی ما محافظت کنند؟

Snapchat یک اپلیکیشن موبایل است که با آن کاربر می‌تواند تاریخ انقضایی برای پیام‌ها و عکس‌ها خود تعیین کند تا بعد از این تاریخ آنها خود به خود پاک شوند.

Wickr هم پیام‌رسانی است که با یک رمزبندی سطح بالا در حد نظامی از پیام‌ها و عکس‌ها و ویدئوهای شما محافظت می‌کند.

۳- آزمایش DNA جنین انسان قبل از تولد به صورت غیرتهاجمی: خیلی خوب است که بتوانیم تا زمانی که جنینی متولد نشده است، بتوانیم تشخیص بدهیم که جنین مبتلا به بیماری‌هایی مثل سندرم داون است. ما شیوه‌های مختلفی برای تشخیص بیماری قبل از تولد داریم، یکی از دقیق‌ترین شیوه‌ آزمایش DNA جنین است، منتها این کار مشکلاتی در بر دارد.

علاوه بر مسئله گران بودن، مشکل دیگر این است که برای آزمایش DNA جنین باید بافت ژنتیکی او را برداریم، برای این کار معمولا از آمنیوسنتز استفاده می‌شود که مخاطراتی دارد.

اما به لطف پژوهش‌هایی که ۴ شرکت از جمله Verinata انجام می‌دهند،‌ما به زودی خواهیم توانست تنها با گرفتن خون مادر، پی به توالی دقیق DNA جنین ببریم و اصطلاحا DNA جنین را سکانس کنیم.

 

 

رئیس شرکت Verinata: جی فلتلی

۴- تولید قطعات با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی: هر چقدر می‌گذرد ما اخبار بیشتری در مورد فناوری چاپ سه‌بعدی می‌خوانیم، این فناوری در آستانه صنعتی شدن است و حالا شرکت‌هایی مثل جنرال الکتریک برای تولید بعضی از قطعات ترجیح می‌دهند به جای قالب‌ریزی از چاپ سه‌بعدی استفاده کنند. شرکت‌های زیست-پزشکی هم هم برای تولید اعضا و بافت‌ها به این فناوری روی آورده‌اند.

 

 

 

۵- ربات Baxter: این ربات که توسط شرکتی در بوستون به نام Rethink Robotics تولید شده، تفاوت زیادی با ربات‌ها دیگر دارد، این ربات برخلاف ربات‌های دیگر برای انجام کار یا کارهای پیش‌فرضی طراحی نشده است، بلکه می‌توان به سرعت به این ربات انجام دادن یک سری کارهای تکراری را آموزش داد. این ربات ۷۵ کیلوگرمی با قامت ۱٫۸ متری قیمت مناسبی دارد: ۲۲ هزار دلار.

 

 

 

این ربات طوری طراحی شده است که بتواند در کنار نیروی انسانی کار کند، بکستر با LCD که حکم چهره را دارد با دیگر کارکنان با اشاره چشم و ابرو، تعامل می‌کند.

۶- پیوند حافظه: به دلایل مختلفی ما ممکن است حافظه خود را از دست بدهیم: صدمه مغزی به دنبال تصادف، سکته مغزی یا بیماری‌هایی مثل آلزایمر.

با کمک فناوری آزمایش‌هایی روی موش‌ها  میمون‌ها برای برگرداندن یا پیوند حافظه به آنها انجام شده است، دانشمند پپیشگامی که از دو دهه پیش روی تراشه‌های سیلکونی که قابل پیوند به مغز باشند کار می‌کند تئودور برگر نام دارد،‌او در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی کار می‌کند و امیدوار است این تراشه‌ها با تقلید از مدارهای نورونی مغز روزی بتوانند حافظه را به انسان‌های دچار فراموشی برگردانند.

 

 

۷- ساعت‌های هوشمند: دو سه ماه است که اخبار ضد و نقیضی درمورد ساعت هوشمند اپل به گوش می‌خورد، اما قبل از اپل، افراد دیگری دست جنبانده‌اند و با کار روی یک ساعت هوشمند به نام Pebble به سرعت در این مسیر حرکت می‌کنند. ایده این ساعت آنقدر خوب بوده که به سرعت ۱۰٫۲ میلیون دلار از طریق Kickstarter جمع کرده است.

 

 

 

۸- آینه‌های خورشیدی با بازدهی بالا: علیرغم پیشرفت‌های زیاد در زمینه تولید انرژی از نور خورشید، هنوز هم در مقای تجاری میزان بازدهی این فناوری بیشتر از ۲۰ درصد نیست، اما تحولات جدید این نوید را می‌دهند که میزان بازدهی تا ۵۰ درصد افزایش یابد.

برا این کار هری آتواتر و همکارانش، صفحات خورشیدی جدیدی طراحی کرده‌اند که نور خورشید را به ۶ تا ۸ طول موج مختلف تجزیه می‌کند و هر یک از این طول موج‌ها به سلول‌های نیمه‌هادی‌هایی هدایت می‌شوند تا جذب شوند و از آنها الکتریسیته تولید شود.

 

 

۹- کسب اطلاعات ارزشمند از طریق گوشی‌های موبایل: در «یک پزشک» پیش از این در قالب پست‌های برایتان تشریح کرده بودم که اطلاعاتی که با تحلیل شبکه‌های اجتماعی می‌توان به آنها رسید، چقدر ارزشمند هستند.

هم‌اکنون در دنیا ۶ میلیارد گوشی موبایل وجود دارند و این گوشی‌ها حجم انبوهی از اطلاعات را تولید می‌کنند. یکی از کاربردهای این اطلاعات را اپیدمیولوژیست‌ها یافته‌اند، آنها توانسته‌اند به یاری همین اطلاعات که به نظر ما بی‌ارزش می‌نمانید، متوجه بروز و نحوه اشاعه بیماری‌های مثل مالاریا در آفریقا یا تب دنگو در آمریکای شمالی شوند.

 

 

 

خیلی جالب است که اپیدمیولوژیست دانشگاه هاروارد در خانه نشسته باشد و با بررسی اطلاعات و پیامک‌های رد و بدل شده در کنیا، متوجه نحوه جابجایی و سفر مردم به مناطق پرخطر شود و از روی آن پیشبینی شیوع بیماری مالاریا را بکند!

۱۰- مدارهای توانمند تولید برق DC: برای تولید انرژی از منابع تجدیدپذیری مثل نور خورشید، باد یا جزر و مد نیاز به مدارهای تولید برق DC توانمندی داریم. خطوط انتاقل برق DC با ولتاژ بالا می توانند نیرو را هزارانکلیومتر انتقال دهند، اما برای اینکه از این نیرو به صورت پایدار در سیستم‌ها استفاده شود، نیاز به شبکه‌های پیچیده‌ای است.

 

شرکت سوئیسی ABB یکی از شرکت‌هایی است که پچیدگی‌های این امر را حل کرده است.

البته به موارد بالا باید گوگل گلس را نیز اضافه کرد که چندی پیش در عمل جراحی برای جراحی زنده از آن استفاده شده است.در آینده شاهد اخبار شگفت انگیز بیشتری از این عینک ساخت شرکت گوگل خواهیم بود.

 


فروش ویژه اسپری موبر کارینا اورجینال (ساخت ترکیه)



اسپری موبر کارینا اورجینال ساخت کشور ترکیه. دارای مجوز وزارت بهداشت ایران و برچسب شبنم. حاوی عصاره آلوورا جهت ايجاد درخشندگی و لطافـت در پوست...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 17000 تومان



:: موضوعات مرتبط: اخبار , اخبار تکنولوژی , ,
:: برچسب‌ها: اخبار،اخبار تکنولوژِی،فناوری،10 فناوری تاثیر گذار در سال 2013،2013 ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
می توانید دیدگاه خود را بنویسید

[Comment_Gavator]
جیدل در تاریخ : 1392/6/29/knapsack - - گفته است :
[Comment_Content]


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: